Vi skapar ditt varumärke och din grafiska profil

Varumärke och visuell identitet

Ditt varumärke behöver se bra ut. En visuell identitet syftar till att ge ditt varumärkes utseende en röd tråd.

Detta är våra grafiska formgivare duktiga på och har lång erfarenhet av. De hjälper dig att ta fram rätt utseende och känsla för ditt företag eller varumärke.

Ditt varumärke skapar igenkänning

Detta mynnar sedan ut i en grafisk profil som kan innehålla bland annat en logotyp, grafiska element, typografi och färger. Allt för att utseendet på ditt varumärke ska stämma överens med dina satta värderingar och löften. Detta samtidigt som ditt varumärke skapar igenkänning hos kunden, oavsett vilken kanal kunden väljer att besöka dig på. Just detta är viktigt, och ditt varumärke kan såklart se ut på många olika sätt. Business Insider har gjort en lista på de 20 mest kända i världen, den hittar du här. Kan du gissa vilket som är det största?


Vi kan hjälpa dig också!

Kreativ Kraft finns för dig som vill en ny hemsida, en digital strategi eller hjälp med andra kreativa lösningar. Vi guidar dig rätt i den digitala djungeln. Läs mer om våra tjänster

Hinner du inte med att uppdatera din hemsida eller dina sociala kanaler? Då ska du kika på våra tjänster där vi skapar redaktionellt innehåll, schemalägger och publicerar materialet åt dig. Då vet du att dina sociala konton alltid är uppdaterade och får tid till att göra det som du gör bäst.

Vi arbetar dessutom med print, grafisk design och sociala medier. På Kreativ Kraft bygger vi även webbshoppar, fotograferar, analyserar data samt sökmotoroptimerar ditt material. Alltid med användaren i fokus. Låter detta intressant? Hör av dig till oss, så tar vi en fika tillsammans!

Antingen mailar du oss eller ringer oss på 0723-006 296

Vi finns på S:t Korsgatan 13 mitt i Linköping. Välkommen. Läs mer om våra tjänster.