Boxholms Ost – Marknadsföringsmaterial

Kommunikation till konsumenterna

Till Boxholms Ost har vi på Kreativ Kraft skapat många trycksaker och olika typer av marknadsföringsmaterial. Detta i form av skyltar, broschyrer, flyers, vippor, kuponger och mycket annat. Vårt marknadsföringsmaterial till Boxholms Ost handlar mest om butikskommunikation mot konsumenterna men vi har  även producerat säljblad och annat för distributörer.

Marknadsföringsmaterial och kampanjer

Vi har haft förmånen att jobba ganska länge med Boxholms Ost och ovan visas ett axplock från olika kampanjer samt övrigt marknadsföringsmaterial som vi formgivit under årens lopp.


Boxholms Ost har funnits sedan 1800-talet och gör några av Sveriges bästa och godaste ostar! Läs mer om Sveriges första gräddost, hur man tillverkar ost, hitta piffiga recept och ny inspiration på Boxholms Ost.

Vi kan hjälpa dig också!

Behöver du en ny hemsida, marknadsföringsmaterial, grafisk profil eller hjälp med digitala utmaningar? Är du osäker på digitala strategier, vill att någon sköter dina sociala medier, skapar innehåll åt dig eller är nyfiken på hur du ska dra igång din hemsida eller webbshop? Då ska du höra av dig till oss på Kreativ Kraft.

Vi finns på Torggatan 6 mitt i Linköping, och vi har gott kaffe. Tillsammans hittar vi en lösning för dina behov. Läs mer om våra tjänster.